Onze webshop is live!

Vanaf vandaag is de webshop van IJshal De Vliet live! Voortaan is het niet meer nodig om in de rij te staan voor je tickets. Via webshop.ijshaldevliet.nl kun je abonnementen, schaatslessen, tickets en uitjes boeken. We lichten graag toe hoe de webshop werkt!

Snel je tickets besteld

Op de gloednieuwe webshop koop je onze e-tickets voor uitjes en vrij schaatsen. Eenvoudig selecteer je datum, tijd en aantal, waarna gevraagd wordt in te loggen of door te gaan als gast. Je kunt in de webshop betalen via EnvisoPay, aanbieder van veilig online betalen met IDeal en creditcard. Na aankoop ontvang je een een QR-code in je mailbox, die je digitaal of uitgeprint meebrengt naar de ijshal. Je scant hem vervolgens aan de toegangspoortjes en loopt zo door! Alle bestellingen vind je terug in je account onder ‘Mijn aankopen’.

In de webshop kunje ook abonnementen, tienrittenkaarten en schaatslessen kopen. Deze worden gekoppeld aan je bestaande mifare pas (zie stukje inloggen). Ook als je nieuw bent schaf je net zo makkelijk nieuwe producten aan, alleen moet je eerst langs de kassa voor het kopen en koppelen van een mifare pas.

Let goed op bij het kopen van Clinics dat deze start in de juiste periode, bekijk alle clinic startdata hier.

Op de webshop worden de maximale prijzen getoond. Dit houdt in dat als jij al in het bezit bent van een abonnement, en vervolgens patch ijs of een schaatsles boekt, de entree prijs van de totaal prijs wordt afgetrokken. Zodra jij hebt ingelogd en je gaat naar betalen zal je de prijs exclusief entreeprijs te zien krijgen.

Inloggen

Op de webshop maak je een account aan waarop je al je producten terug kan vinden. Het volgende stappenplan kan daarbij van pas komen. Heb je al een Mifare pas? Sla het stappenplan dan over.

Stap 1: Ga naar https://webshop.ijshaldevliet.nl/
Stap 2: Klik op ‘inloggen
Stap 3: Heb je al een mifare pas? Check je mail voor de inloggegevens.
Ben je nieuw? Klik op ‘aanmelden als nieuwe gebruiker’.
Stap 4: Doorloop stap 1 tot en met 3.
Stap 5: Log in op je account.

Wie al een Mifare pas heeft (niet die van een vereniging) met een actief abonnement of met schaatslessen erop, ontvangt een mail waarmee je je account kan activeren. Je koppelt op deze manier direct de bestaande producten aan de juiste pas. Geen mail gehad? Stuur een bericht aan webshopbeheer@ijshaldevliet.nl.

Vragen of problemen

Het is een grote stap om van kaartjes kopen aan de kassa naar online bestellen te gaan. Als ijshal willen we jouw bezoek zo prettig en gemakkelijk mogelijk maken. Het is daarom altijd mogelijk jouw tickets gewoon nog via de kassa te kopen en vragen te stellen aan onze receptie medewerkers.

Indien er zich problemen voordoen tijdens het gebruik van de webshop, kun je dit melden door te mailen naar webshopbeheer@ijshaldevliet.nl. Dan zoeken we samen naar de oplossing!

Tot op het ijs!

Vorige
Vorige

Nieuwe parkeerplaats

Volgende
Volgende

Clinic schoonrijden